Fagerborgfestspillene

19.-23. april Fagerborgfestspillene 2017 i Oslo! Fagerborgfestspillene arrangeres av avgangsstudenter ved Barratt Due Musikkinstitutt. En ny kammermusikkfestival skapt av unge musikere, for et nytt publikum.

Fagerborgfestspillene 2017

KAMMERMUSIKK I MØTE MED ANDRE KUNSTFORMER 19. - 23. april

"Fagerborgfestspillene er en ny kammermusikkfestival skapt av unge musikere, for et nytt publikum. Med ønske om å rekruttere et nytt publikum til den klassiske musikkarenaen og med et mål om å bli en av hovedstadens mest dynamiske og spennende musikkarenaer.

Festspillene er initiert av unge musikere med et sterkt engasjement for å formidle den klassiske musikkarven til et yngre publikum. Med musikere på svært høyt nivå, og samtlige konserter har gjennomførte konsepter i tråd med festivalens kunstneriske profil.

Festivalen presenterer også nyskrevne verk på hver konsertkveld. Fagerborgfestspillene arrangeres av avgangsstudenter ved Barratt Due Musikkinstitutt".

http://www.klassisk.net/arrangorer/fagerborgfestspillene

"Bak årets festival står 15 unge musikere som representerer syv ulike instrumenter, åtte ulike nasjonaliteter, og enda flere ulike meninger. I løpet av fem dager skal vi bringe sammen gammel og ny klassisk musikk med dans, kunst og film og presentere det i en moderne kontekst.

Våres visjon er å bygge videre på allerede iboende interesse for levende kunst - som vi mener finnes i alle, både barn og voksne, og gi en helhetlig konsertopplevelse av høy kunstnerisk kvalitet og formidlingsevne.

Nettsiden driftes av studentene selv". 

http://www.barrattdue.no/nor/fagerborgfestspillene/

"Vi ønsker å inspirere og å skape nye møter – både mellom mennesker og kunst, og kunstformer imellom. Vi håper og tror at møtene vi har initiert til vil inspirere, og at du vil sitte igjen med gode, verdifulle opplevelser. Velkommen!"

http://www.fagerborgfestspillene.no/

 

Sjekk ut deres Facebookside: https://www.facebook.com/pg/fagerborgfestspillene/about/?ref=page_internal

"Festivalen har tidligere år vært en ren musikkfestival, mens vår utgave av festivalen tar sikte på å samle et bredt spekter av kunstformer i et felles uttrykk. Fagerborgfestspillene 2017 avholdes i Oslo fra 19.-23. april, med en til to forestillinger per dag. 2017 markerer Barratt Due musikkinstitutts 90-årsjubileum, og i den anledning vil tematikk og repertoar reflektere instituttets ærverdige historie. Vi samarbeider også med unge, norske komponister og vil få musikk skrevet spesielt til festivalen". 

 

Publisert: 04/19/2017 - 11:34 | Skrevet av: Tanita